Over Ericslijterij

Ons verhaal


Onze slijterij zit sinds 24 september 2001 in het karakteristieke pand in het centrum van Vlijmen, met parkeerplaatsen voor de deur. Gelegen naast de rotonde op de hoek van het Plein en de Sint Catharinastraat.

Door de brede en ruime inrichting van de zaak is het heel ontspannen winkelen en zie je in één opslag waar de diverse productgroepen staan. Van klanten horen wij vaak dat het een mooie en overzichtelijke winkel is.

Als vinoloog van de wijnacademie, liquorist van de gedistilleerdacademie en bierista kan ik, Eric Kok, je goed adviseren. Ik onderscheid me door mijn jarenlange ervaring en gedegen vakkennis. Met veel plezier vertel ik je het een en ander over wijn, whisky, cognac, bier en likeuren of over een van de vele andere dranken die wij aanbieden.

Door het regelmatig bezoeken van beurzen, overzichtsproeverijen en wijn- of whiskyproducenten in binnen- en buitenland houden wij onze kennis up-to-date, volgen we de laatste trends en selecteren we onze producen met zorg voor de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bent u op zoek naar de juiste wijn-spijscombinatie voor uw diner, een mooi relatiegeschenk of een verrassend drankje gezellig met vrienden of gewoon op de bank, ook dan kunt u bij ons terecht en adviseren wij u graag.

Wij denken met u mee en bieden nét iets meer, zoals u van een speciaalzaak mag verwachten.

Tot ziens in onze slijterij.

Le choix d'Eric

Wit, rosé of rood

Vlijmense Vlegel / Vlijmense Vleierij

kruidenlikeur | Koffie - Mokka - Likeur

Ericslijterij

Voor al uw kwaliteitswijnen en -distillaten