Cursus

Heb je altijd al meer willen weten over wijn? Dan is dit nú je kans!


Op 6 avonden leer ik je zoveel mogelijk over wijn en het proeven van wijn. De wijncursus volgt de officiële studiestof van de Stichting Wijnonderwijs Nederland. Dat betekent dat je niet alleen veel op kunt steken van deze lessen maar daarnaast ook erkende diploma's kunt halen.

Deze Stichting werkt met lesboeken die opleiden tot een specifiek kennisniveau over wijn (SDEN). De cursus waar ik je nu over bericht omvat kennisniveau 1 (wijnvignet) + kennisniveau 2 (wijnoorkonde). De cursus is zowel geschikt voor de particuliere wijnliefhebber als voor personen die beroepsmatig met wijn bezig zijn. Je bent dus geheel vrij of je wilt leren voor een examen of het puur als hobby doet.

Ik geef al bijna 20 jaar met veel plezier en passie wijncursussen. Als vinoloog van de wijnacademie (SDEN niveau 4) ben ik inmiddels al meer dan 25 jaar werkzaam in de wijnbranche.

De lessen SDEN1-2 zullen plaats vinden op vrijdagavond van 20.00 - 22.00 uur. De data voor de  lesavonden volgen zo spoedig mogelijk.

De cursus kost €195,00 excl. BTW per persoon. Dit is exclusief het lesboekje "Ik weet wat van wijn" en het lesboek "Ik weet meer van wijn". De kosten van dit studiemateriaal bedragen tezamen ongeveer €45,00. Minimale groepsgrootte is 8 personen en maximaal 15 personen.

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Vul dan hieronder je gegevens in!

Meld je aan voor de cursus
Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wil je meer te weten komen?


Neem dan contact op of breng een bezoekje aan onze winkel