Wijnassortiment

Ons wijnassortiment bevat onder andere wijnen uit de drie grootste wijnproducerende landen, te weten, Frankrijk, Italië en Spanje. Portugal heeft ook een belangrijk aandeel binnen het aanbod wijnen.


Internationale druif

Internationale druif

zoals Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc en Chardonnay
Lokale druiven

Lokale druiven

zoals Primitivo, Nero d’Avola, Verdejo, Albariño, Mencía en vele andere minder beroemde rassen
Onze Le choix d’Eric-serie

Onze Le choix d’Eric-serie

Deze hebben we in een witte, rosé en rode variant. Elke wijn is een assemblage van twee verschillende druiven
Beroemde regio’s

Beroemde regio’s

Zoals Bordeaux, Bourgogne, Rhône, Languedoc-Roussillon, Rioja, Rias Baixas, Rueda, Barolo, Amarone della Valpolicella

De wijnmarkt is altijd in beweging. Wij bieden je de wijnen van populaire druiven en wijnstreken. De internationale druiven, zoals Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc en Chardonnay zijn volop verkrijgbaar. Daarnaast is er een ruime keuze uit lokale druiven waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan Primitivo, Nero d’Avola, Verdejo, Albariño, Mencía en vele andere minder beroemde rassen.

Ons wijnassortiment bevat onder andere wijnen uit de drie grootste wijn producerende landen, te weten, Frankrijk, Italië en Spanje. Portugal heeft ook een belangrijk aandeel binnen het aanbod wijnen. Naast deze klassieke wijnlanden hebben we ook wijnen uit de zogenoemde “Nieuwe Wereldlanden” zoals Chili, Argentinië, Verenigde Staten/ Californië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië. Verder bieden wij Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse wijnen aan. Zelfs Hongaarse, Sloveense en Griekse wijnen.

Bordeaux, Bourgogne, Rhône, Languedoc-Roussillon, Rioja, Rias Baixas, Rueda, Barolo, Amarone della Valpolicella en diverse Champagnes en mousserende wijnen,  je treft het allemaal aan in onze schappen.

We werken met veel kleinere en middelgrote importeurs. Hierdoor verkopen wij wijnen die je niet overal tegenkomt. Regelmatig gaan wij naar de overzichtsproeverijen van onze leveranciers om daar de geschikte wijnen te vinden om in ons aanbod op te nemen. Wij importeren ook een 6-tal wijnen rechtstreeks vanuit Zuid-Frankrijk. Dit is onze Le choix d’Eric-serie. Deze hebben we in een witte, rosé en rode variant. Elke wijn is een assemblage van twee verschillende druiven. Tevens hebben we twee ”oak aged” wijnen, een witte en een rode wijn die elk een rijping op eikenhouten vat heeft gehad. Als laatste is er nu ook een mousserende wijn verkrijgbaar, een Crémant de Limoux.

In het ruime aanbod hebben we ook plaats voor flesjes met een inhoud van 25cl en 37,5cl

De magnums van 1,5l hebben wij ook en dat is dan direct weer een mooi relatiegeschenk. 

Wil je meer te weten komen?


Neem dan contact op of breng een bezoekje aan onze winkel