Bierassortiment

We hebben ons assortiment bieren onderverdeeld in verschillende smaakcategorieën, namelijk:


Fris & Fruitig

Fris & Fruitig

Soepel & Subtiel

Soepel & Subtiel

Amber & Elegant

Amber & Elegant

Blond & Krachtig

Blond & Krachtig

Donker & Rijk

Donker & Rijk

Intens & Uitdagend

Intens & Uitdagend

Het assortiment beweegt mee met de seizoenen. In het voorjaar bieden wij het lentebok aan, in de zomer zie je dan weer bijvoorbeeld meer witbieren en weizen. In het najaar komt er meer ruimte voor de herfstbokken. Zodra de winter invalt, worden de winterbieren en andere zware bieren onder de aandacht gebracht.

De Nederlandse en Belgische trappistenbieren ontbreken natuurlijk niet. Maar wij hebben ook Italiaanse, Oostenrijkse en Engelse trappistenbieren in het schap staan. Naast deze trappisten vind je ook diverse abdijbieren in ons aanbod. Een blond, een dubbel, een tripel of toch misschien een quadrupel? Wij hebben ze van bekende en minder bekende brouwerijen.

Wie van blonde bieren houdt kan bij ons terecht voor lichte tot zwaar blonde bieren evenals ale, IPA en saison. De liefhebbers van donkere bieren kunnen hun hart ophalen aan porter, stout, barrel aged bieren en diverse dubbels.

Zoek je een bier cadeau? Dan hebben wij altijd al een ruim aanbod aan bierpakketjes voor je klaarstaan. In een mand, een houten kratje of emmer hebben wij dan een assorti aan biertjes feestelijk verpakt. Ook staan er kleinere pakketjes klaar in een geschenkdoosje of op een onderzetter dat in folie is verpakt. Maar je kunt natuurlijk ook zelf de favoriete biertjes van de ontvanger selecteren vanuit het schap en dan maken we daar een mooi geschenk van. 

Wil je meer te weten komen?


Neem dan contact op of breng een bezoekje aan onze winkel